Presentatrice

Video, podcast en gespreksmoderatie

Je kunt mij inzetten als presentatrice en interviewer voor infomercials, educatieve video’s, podcasts, conferenties en webinars. Als je wilt, kan ik meedenken met het script, of werk direct mee aan een script van jullie. 

Mijn expertises:

  • Natuurlijke presentatie voor camera en op podium
  • Interviewen van experts
  • Gesprekmoderatie voor conferenties en webinars
  • Voice-overs inspreken
    Ik beschik over eigen microfoon en kan snel leveren

    Indien gewenst kan ik meedenken in het script en helpen met research en redactie.

 

Zoek je een ervaren presentatrice?
Neem contact op en laten we samen iets moois maken!

Presentatrice die complexe informatie tot leven kan brengen

Het delen van wetenschappelijke of technische kennis is lastig. Het kan een uitdaging zijn om de informatie naar begrijpelijke taal te vertalen, de aandacht van het publiek kan verslappen, of de doelgroep snapt niet waarom deze kennis relevant is voor ze. Veel organisaties en kennisinstellingen merken dat hun verhaal niet het gewenste bereik heeft, waardoor het gewenste effect uitblijft.

Bij mij, als ervaren presentatrice in wetenschap- en techniekcommunicatie, staat jouw doelgroep centraal. Ik heb gewerkt als wetenschapsjournalist en presentatrice bij nationale radio- en TV-programma’s en weet hoe essentieel het is om informatie toegankelijk en boeiend te brengen om interesse te wekken.

Ik sta klaar om jouw boodschap duidelijk en boeiend over te brengen. Zodat jouw doelgroep enthousiast wordt over wat je te vertellen hebt!

Portfolio

Een paar voorbeelden van eerder werk:

Educatieve video
Plastic maken van planten
KNCV en SchoolTV

Infomercial
Werking waterstofnetwerk
Hynetwork Services

Webinar
Week zonder afval
MilieuCentraal

TV
Resistente muggen 
Publieke omroep – NTR

Voice-over
Radiocommercial
Zonneplan

Dagvoorzitter
Uitrijking onderwijsprijs
KNAW

Werkwijze

Meer weten over mijn werkwijze als dagvoorzitter? Klik dan hier voor meer informatie.

Referenties:

"Mijn ervaring is dat Marloes altijd net iets meer doet dan haar wordt gevraagd. Een heldere communicatie, een gedreven persoonlijkheid in combinatie met kennis van zaken op wetenschappelijk gebied: dat is Marloes!"
Frank Sekeris
Programmacoördinator, KNCV (beroepsvereniging voor chemici)
"Marloes was the chair during the Dutch Biotechnology Congress and she was fantastic! The interaction with the keynote speakers and audience was outstanding and gave a special flair to the meeting! Marloes made it lively, interactive, and dynamic, and she was praised by all participants. It was a pleasure to work with Marloes, before and during the meeting. She had a high contribution to our success!"
Maria Barbosa
President of the Dutch Biotechnology Association
“Marloes heeft een grote bijdrage geleverd aan de verbetering, zowel in kwantiteit als kwaliteit, van het aanbod aan korte online video’s van Studium Generale. Ze toonde zich daarin een kundig interviewer, observator en presentator."
Maud Radstake
Directeur, Studium Generale (Universiteit Utrecht)
"Marloes is a great speaker, she is very enthusiastic and you can immediately see that she loves what she does. I can highly recommend working with Marloes."
Olivia Muthsam
Policy Officer at NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek)
"Marloes has exceptional communication skills, knows all the important items to address in the right order. Marloes, grasped my brief, made delivering my message much better and the end result was a win for all."
Bharat Pankhania
Senior Clinical Lecturer at University of Exeter Medical School
"Ik ben enorm onder de indruk van het kennisniveau dat Marloes heeft op gebied van presenteren, storytelling en spreken. Marloes is attent, enthousiast, slim, humoristisch en super ad-rem!"
Rico Bakker
Keynote spreker over innovatie & creativiteit

Award: Presentatietalent

OLON award voor presentatie TV-serie

Benieuwd naar de TV-serie? Bekijk deze hier!

Wat een trots! Uit handen van Jeroen Overbeek (bekend van het NOS Journaal en Nieuwsuur) ontving ik de award voor presentatietalent van het jaar voor mijn werk in de TV-serie De Achtertuin van Groningen. Een serie over onontdekte natuurpareltjes in Groningen.

“Spontaan, echt, mooi en naturel. Deze kwalificaties krijgt Marloes ten Kate van de jury. Wat haar presentatie sterk maakt is dat ze vooral zichzelf is op televisie.”
Juryrapport

Neem contact op

Ik ben benieuwd naar jouw project.
Neem vrijblijvend contact met me op en laten we samen iets moois maken!

Telefoonnummer

+31 (0)6 48080761

E-mail

info@marloestenkate.nl